De Brainwalk 2018

gaat niet door !

Veelgestelde vragen

Wie kan aan de Brainwalk deelnemen?

Iedereen met NAH kan zich inschrijven en deelnemen. Loop alleen of met iemand samen; je partner, familielid of met een van de vrijwillers. De volgende hulpmiddelen zijn toegestaan: stok, 3- of 4-poot, krukken, hulphond en rollator. Rolstoelen zijn toegestaan mits deze met handen en/of voeten worden voortbewogen. Elektrische rolstoelen en scootmobielen zijn helaas, wegens de risico’s voor deelnemers en begeleiders, niet toegestaan. In dat geval vind je het misschien leuk om een kraam te huren, met andere NAH’ers te praten en de (informatie)markt te bezoeken?

Waarom moet je bij je inschrijving aangeven hoeveel je loopt?

Dat is vooral uit praktisch en organisatorisch oogpunt belangrijk. Bijkomend voordeel: je stelt jezelf een doel. Het maakt daarbij niet uit of 5, 50, 500 of 5.000 meter loopt. Stel een doel, dat werkt vaak motiverend. Maar, geen zorgen, je geeft aan wat je denkt te gaan lopen. Je geeft dus een indicatie en we zullen je allemaal aanmoedigen opdat je hoe dan ook een topprestatie neerzet! Dus … waar wacht je nog op: schrijf je in!

Tot wanneer kan ik me inschrijven?

Je kunt je inschrijven tot en met 31 mei a.s. Uiterlijk 1 week van tevoren ontvang je een e-mail over je deelname aan de Brainwalk. Klik hier om je in te schrijven.

Mag ik het sponsorgeld ook op een later doneren?

Natuurlijk! Je kunt het tot en met 1 juni 2018 via onze website doneren. Bovendien staat er op de Brainwalkdag zelf een collectebus waarin donaties (in een gesloten envelop) gedeponeerd kunnen worden.

Waar vindt de Brainwalk plaats?

Op het terrein van Atletiek Leudal in Heythuysen. Voor de Brainwalk zelf gebruiken we de atletiekbaan en op het terrein er omheen vind je een (informatie)markt, een EHBO post, eet en drinkkramen en een springkussen voor kinderen. Toiletten zijn aanwezig op zo’n 100 meter afstand bij de nabijgelegen voetbalvereniging. Het adres van de atletiekbaan is: Hoek Sportlaan/Arevenlaan (6093 GM) te Heythuysen. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Routebeschrijving
Vanuit de autosnelweg A2 (Maastricht-Eindhoven) afslag Kelpen/Roermond en dan de N280 richting Roermond volgen. Bij Baexem op de rotonde linksaf naar Heythuysen, dan is het nog 4 kilometer. Vanuit oostelijk Noord-Brabant de provinciale weg Helmond-Meijel-Roermond (N279) vervolgen. Deze leidt door Heythuysen. De baan ligt op de hoek Sportlaan-Arevenlaan. Vanuit het centrum is dit richting Roggel, dus in de noord-oosthoek van het dorp. Plaatselijk ook aangegeven als Sportpark Molenhoek. Navigatiesysteem: Arevenlaan 5, 6093 GM, te Heythuysen.

Brainwalk, atletiekbaan Leudal in Heythuysen

Hoe laat begint de Brainwalk?
  • Vanaf 11.00 uur ben je welkom.
  • De eerste ronde start om 12.00 uur.
  • Om 13.00 uur is er een verrassende break.
  • De tweede rond start om 13.30 uur.
  • Bij veel aanmeldingen is er om 14.30 uur nog een derde ronde.
  • Aan het einde van de middag sluiten we af en maken we de opbrengst bekend.
Organiseert Brainwalk ook trainingen?

Nee. Natuurlijk is het wel belangrijk om je goed voor te bereiden. Regel dit zelf of vraag ernaar bij je zorg- en/of revalidatie-instelling. Klik hier voor tips en video’s on jezelf voor te bereiden.

Hoe kan ik een kraam huren?

Reserveer je kraam via onze contactpersonen. De kramen zijn beschikbaar voor NAH’ers, bedrijven en/of verenigingen. Afmetingen: lengte x breedte = 4.50 m x 1.00 m. Reserveren kan tot en met 30 april 2018.

Waar kan ik me melden als ik de Brainwalk wil ondersteunen als sponsor?

Ga naar de contactpagina en zie wie je hiervoor kan benaderen.

Is er eten en drinken?

Ja, er zijn eet- en drinkkraampjes. Je mag natuurlijk ook zelf eten en drinken meenemen.

Zijn er toiletten?

Ja. Op 100 meter afstand van het terrein kun je gebruik maken van de toiletten van de nabij gelegen voetbalvereniging.

Waaruit bestaat de markt?

Op de markt vind je allerlei soorten kramen. Denk aan informatie over omgaan met NAH, beweging, verenigingen. Er zijn ook kramen waar NAH’ers je kennis laten maken met hun hobby, (vrijwilligers)werk of passie. Interesse in een kraam? Klik dan hier.

Naast eet- en drinkkraampjes, is er een EHBO post en is er ook aan de allerkleinsten gedacht!

Wat als het regent?

Als het regent, gaat de Brainwalk in principe gewoon door. Denk zelf aan regenkleding of een paraplu. In extreme gevallen (denk aan een storm die een paar dagen van tevoren voorspeld wordt), wordt de Brainwalk verplaatst naar een nader te bepalen datum. Alle deelnemers en kraamhouders krijg per e-mail bericht en natuurlijk maken we het ook bekend op onze Facebookpagina.

Maken jullie ook foto’s?

Ja. Foto’s worden op de Facebookpagina en op de website gepubliceerd. De foto’s kunnen overigens ook ingezet worden bij promoties voor de volgende Brainwalk.